Yamaçlı Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Vizyon: 1.Okulumuzda, Öğrenme Temel İhtiyaç Kabul Edilir. 2.Okulumuzda, Her Öğrenciye Öğrenme Fırsatı Verilir. 3.Okulumuzda, ´´En İyi Öğrenme Öğretilirken Öğrenilir´´ İlkesiyle Orantılı Olarak, Öğretmen Ve Öğrenci Arasında Bilgi Alış-Verişine İnanılır. 4.Okulumuz Eğitimcileri, Her Gün Daha İyiye Ulaşmak İçin Çalışır.

Misyon: Okulumuz Bütün Öğrencilerimizin Öğrenmelerini Sağlamak, Onları Bilgili, Becerili Ve Kendine Güvenen Bireyler Olarak Yetişmelerine Fırsat Tanımak, Onlara Mesleki Seçimlerinde Yardımcı Ve Rehber Olmak Ve De Her Türlü Girişimlerinde Başarılı Olmalarını Sağlayacak Beceriler Kazandırmak İçin Vardır.

Başarılar: Okulumuzdan 8. sınıftan mezun olan öğrencilerimizin Yaklaşık %75 i Anadolu liselerini kazanmaktadır.

Saatler: 08.40-15.20
Isınma: Merkezi Kalorifer
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: % 95
Sportif Etkinlikler: Satraç , Voleybol, Basketbol, Futbol Ve Halk oyunları ekibi
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006 Bilim Şenliği
Proje Çalışmaları: HER İLMEK BİR İYİLİKTİR
Kontenjan Bilgileri: 120 öğrenci kapasitelidir

WEB - https://yamaclimehmetakifersoyortaokulu.meb.k12.tr

Adres - YAMAÇLI BELDESİ YENİ MAH. FATİH CAD. YAMAÇLI ORTA OKUL BLOK NO 36 BOĞAZLIYAN / YOZGAT

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okulumuz Yozgat/Boğazlıyan İlçesine bağlı Yamaçlı beldesinde bulunmaktadır.

Ulaşım Boğazlıyandan düzenli aralıklarla belediyenin servisi mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe : 25 Km İl: 87 Km